File trlje in blitva s pinjolami

892401_488980237831295_558787685_o

Pinjole so najbolj maščobnati oreščki, saj vsebujejo do 60 % maščob, med katerimi prevladujejo nenasičene maščobne kisline. Vsebujejo koristna olja in so bogata z beljakovinami, ki pomagajo graditi, obnavljati in vzdrževati tkiva. So odličen vir vitaminov, kot so B1, B2 in B3, ki prispevajo k dobremu vidu, napolnijo z energijo, zmanjšujejo apetit,…


File ribe z rezino limone zaviješ v alu folijo in pečeš v žar pekaču. Blanširno blitvo prepražiš na olivnem olju in česnu ter jo na koncu posuješ s prepraženimi pinjolami. Češnjev paradižnik prepražiš na pikici olivnega olja. Po želji dodaš sol in olivno olje na ribico.

Dober tek … ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>