Hobotnica v solati

312378_550913764971275_1070007203_n

Popolna solata za poletne dni.


Hobotnica mora biti mehka, ker imaš sicer občutek, da žvečiš gumo. Jaz jo vedno najprej zmrznem, da je potem mehka kot maslo. Preizkusila sem tudi to, da jo kuhaš skupaj s pluto (zamašek od vina) ali pa dodaš konjak, pa ne vem, če ravno pomaga. Skratka, večja kot je, dlje jo je treba kuhati.

Kuhano narežeš na koščke … kože ne dajem dol … dodam kuhan krompir, čebulo, velike kapre, česen, peteršilj, olivno olje, limono in sol.

Dober tek … ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>