Lazanja brez ogljikovih hidratov

1015470_641137425948908_573555978_o

Brez OH, a še vedno nasitna in zelo dobra.


“Low OH lazanja” brez testenin in bešamela (namesto testenin plast surove paprike in namesto bešamela poliješ s kokosovim mlekom).

Sledijo si plasti: plast paprike, plast mesa (zmleto telečje meso, prepraženo na čebuli, česnu, malo narezane slanine, narezan paradižnik, korenje, peteršilj, majaron, sol in poper), preliješ s kokosovim mlekom, plast korenja, plast melancana. Nato vse skupaj ponoviš.

Na koncu na vrh dodaš še malo ovčjega sira in v pečico na 180 stopinj za dobre pol ure.

Dober tek … ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>