Široki rezanci s kaprami in tuno Delamaris

cof

Hranljivo kosilo v manj kot 10 minutah 


Jeee, šola se je začela. Iskreno povedano, sem po eni strani vesela. Veselim se tistih petih ur dopoldne, ko bom lahko v miru delala. Po drugi strani pa vem, da to obdobje ponovno prinese tudi nekatere dodatne skrbi/obveznosti otrok (posledično tudi nam staršem) in da bomo vse to uskladili med sabo, bo pravi izziv 😊. Ampak nič hudega, ker brez tega bi bilo življenje čist preveč enostavno. In, ko je na enem področju zapleteno, si moramo na drugih področjih stvari poenostaviti. Zato sem pripravila za vas recept, kako v manj kot 10 minutah narediš hranljivo, okusno kosilo. Široki rezanci s kaprami in Delamaris-ovo tuno Mediterana.

cof

Vse kar potrebujete je:
  • Široke rezance
  • Tuno Mediterana #delamaris
  • Olivno olje
  • Česen
  • Kapre
  • Sol

cof

Široki rezanci so običajno skuhani v parih minutah. Medtem na malo olivnega olja, zelo na hitro, prepražimo na lističe narezan česen (pazi, da se ne zažge, ker bo omaka grenka). Temu dodaš kapre in Delamaris tuno Mediterana, ki ji pisana zelenjava in ekstra deviško oljčno olje dodajo pravi mediteranski okus Mediterana. Jaz pri pločevinkah, ki vsebujejo ekstra deviško olivno olje, vedno uporabim vso vsebino in olja ne odlivam stran, ker bi ga bilo škoda, saj gre za kvalitetno olje.  Vse skupaj na hitro premešaš in dodaš široke rezance.

cof

To je tudi vsa umetnost. Naj vam tekne 

Delamaris MEDITERANA TUNA_z_zelenjavo_in_extra_deviškim_oljčnim_oljem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>